Site in English Site in Nederlands Seite auf Deutsch Le site en français Site in Russian
Index pageE-mail usSite map
Krasnov Travel Agency - Perm, Russia Thuis in de Oeral...


NEW TOUR! Great Ring of the UralsTrans Siberie Express trein ticketRussische treintickets & Trans Siberie Express tickets

 


De routes van de Trans Mantsjoerije, Trans Mongolie en Trans Siberie Express treinen

 

Trans Siberië Express tickets en stopoverpakketten

Perm ligt op de Trans Siberische spoorlijn en is de laatste stad op het Europese continent waar de Trans Siberie Express treinen uit Moskou een stop maken, voordat ze de Oeral beklimmen en hun weg vervolgen naar de Siberische plateaus. Alle treinen van de meest populaire trajecten (Moskou - Irkutsk, Vladivostok, Ulan Bator en Peking) stoppen in Perm. Perm heeft overigens ook een 'eigen' dagelijkse express verbinding met Moskou. Hieronder vindt u de vertrek -en aankomsttijden van Trans Siberië Express en Trans Mongolië Express treinen. Uiteraard kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen indien u vragen heeft over de Trans Siberië Express reis en een reisonderbreking in Perm. Op aanvraag kunnen we u ondersteunen met de vizumaanvraag en u in Moskou transfers, verblijf en eventueel excursies aanbieden.

Om onze culturele stad en de schoonheid van het Oeralgebergte niet te missen, kunnen Trans Siberië Express reizigers natuurlijk een eigen stoppakket samenstellen. Vergeet uw treinervaringen voor een aantal dagen en ontdek de Oeral en het échte Rusland in Perm!


The "Kama" train - the official Perm - Mocow - Perm Express train.
eXTReMe Tracker
© Krasnov Tourist Agency, 2008