Site in English Site in Nederlands Seite auf Deutsch Le site en français Site in Russian
Index pageE-mail usSite map
Krasnov Travel Agency - Perm, Russia Thuis in de Oeral...


NEW TOUR! Great Ring of the UralsWelkom bij Krasnov Travel Agency, Perm, Rusland - de Oeral reisspecialist !!

Perm, het culturele hart van de Oeral...

Perm is niet de doorsnee industriële Russische stad die sommigen voor ogen hebben. Europa's meest oostelijke stad - in de uitlopers van het Oeralgebergte - heeft een zeer rijke historie en biedt vele bezienswaardigheden. Perm is een leidende theaterstad (het bracht o.a. Chaikovsky, Diaghilev en Anna Pavlova voort) en is ook bekend om Mikhail Romanov (Ruland's laatste tsaar) zijn laatste jaren doorbracht. Gedurende de Sovjetperiode was Perm wellicht het grootste centrum voor de Russische oorlogsindustrie, waardoor de stad voorheen verboden (en geheim) terrein was - zelfs voor Russen die niet uit Perm kwamen. Gedurende lange periode heeft de stad dan ook nooit veel invloed gehad van de buitenwereld. Daarom is Perm nu één van de weinige plaatsen in Rusland waar de échte Russische cultuur nog leeft.
Met een inwonertal van 1,2 miljoen biedt Perm alles wat men verwachten kan van een grote stad. Perm hotels zijn er in alle soorten en maten - wat ook geldt voor openbare voorzieningen, restaurants en het nachtleven. Wat reismogelijkheden betreft, is de stad toegankelijk via de Trans Siberie Express treinen, via Rusland's belangrijkste (snel)wegen, via de internationale luchthaven van Perm en via de Kama - Europa's vierde grootste rivier bij lengte.

Als cultureel hart en voormalige hoofdstad van de Oeral, wordt Perm altijd direct geassocieerd met het Oeralgebergte. In toeristische termen is de provincie Perm (Prikamye) een favoriete bestemming voor natuurtochten in de Oeral vanwege haar grote natuurlijke diversiteit. Nergens in Rusland zijn er zoveel rivieren en grotten dan in Prikamye. Het gebied leent zich perfect voor lange of korte tours in het Oeralgebergte:

Bezoek Perm en voor u het weet bevindt u zich in een mijnschacht van de zoutmijnen van Solikamsk, probeert u een scheut Russische wodka tijdens onze excursie in de oudste traditionele wodkadestilleerderij of geniet u van een barbecue bij de Europa - Azië grens-obelisk! En simpelweg niet te missen tijdens uw verblijf is het overnachten in een traditioneel Russisch houten huisje met banya (Russische sauna) in dorpjes in de Oeral.
Kortom, Perm biedt geweldige culturele, avontuurlijke en actieve mogelijkheden - in zomer en winter! Krasnov Travel Agency heet u welkom in het ECHTE Rusland...!

Krasnov Travel Agency - beleef het échte Rusland…

 

Perm, de perfecte basis voor een culturele en avontuurlijke vakantie in Rusland
Geniet van de ongerepte prachtige natuur in het Oeralgebergte - bijvoorbeeld vanaf een catamaran over de Silva rivier
We bieden meerdaagse trips in de bergen voor raften, kayakken, vissen, hiking, skien, jagen en relaxen!
Met onze dagtrips en excursies komt u in de mooiste plekken van de provincie.
Perm, een uiterst originele bestemming voor een Russisch avontuur, in zomer EN winter!

eXTReMe Tracker
© Krasnov Tourist Agency, 2008