Site in English Site in Nederlands Seite auf Deutsch Le site en français Site in Russian
Index pageE-mail usSite map
Krasnov Travel Agency - Perm, Russia Thuis in de Oeral...


NEW TOUR! Great Ring of the UralsDe IJsgrotten van Kungur & Belaya Gora Klooster excursie

Belaya Gora, de grootste en een van de oudste kloosters in het OeralgebergteHet Belaya Gora (Witte berg) Klooster is de grootste kathedraal in het hele Oeralgebied en ligt aan de weg naar Kungur. Eeuwen geleden was het klooster al een bidplaats voor monniken en pelgrims. Binnen de orthodoxe gemeenschap is het klooster bekend om zijn strikte regels. Zelfs van verre werden monniken die morele waarden hadden overschreden naar Belaya Gora gestuurd om daar te beteren. We maken een stop bij het klooster dat er werkelijk schitterend uitziet. Vanaf de heuvel waarop het klooster zich bevindt, heeft u een 360-graden uitzicht over uitgestrekt bebost niemandsland.

IJsgrotten van Kungur - ondergronds meerKungur (Koengoer), de derde stad in de provincie van Perm en van origine een rijke handelsplaats, is beroemd om zijn unieke ijsgrotten. Hoewel men in de Oeral overal grotten vinden kan, zijn er geen zo mooi en bekend als die in de ijsbergen van Kungur. Geologen schatten de leeftijd van de grotten op 10-12 duizend jaar. De ijsgrotten bestaan uit ongeveer 100 aparte grotten en 60 ondergrondse meren die door 6 kilometer ondergrondse doorwegen verenigd worden. In de grotten vindt men unieke ijsstructuren in de wanden, afgewisseld door ijsstalagmieten en stalactieten van meer dan twee meter.

De IJsgrotten van Kungur.De excursie start met het verlaten van Perm via het voormalige "Siberische Trakt". De eerste stop is het Belaya Gora Klooster. Vanaf daar is het ongeveer een uur naar Kungur. De begeleide tocht door de grotten duurt ongeveer een 1,5 uur. Door het net van ondergrondse gangen en spleten wordt u langs de meest interessante grotten gegidst, een traject van bijna 2 kilometer. Na de tour wordt u een simpele lunch aangeboden in het nabijgelegen "Stalagmit" hotel. De excursie wordt afgesloten met een korte Kungur stadsexcursie (per auto/minibus).

Kungur, de IJsgrotten van Kungur & Belaya Gora Klooster
Personen
1
2
3
4
5
6
Duur: 10 uur
548
280
230
186
158
140
Prijzen p.p. in euro (€), voorbehouden

Het is ook mogelijk om 2 van de regio's meest interessante attracties, "Perm-36" en de IJsgrotten van Kungur, in 1 excursie te combineren:

GULAG Perm-36, Kungur & IJsgrotten van Kungur
Personen
1
2
3
4
5
6
Duur: 11 uur
594
304
248
198
170
150
Prijzen p.p. in euro (€), voorbehouden
Lunch inbegrepen

 

Kungur & IJsgrotten van Kungur
Personen
1
2
3
4
5
6
Duur: 7 uur
430
218
178
144
126
114
Prijzen p.p. in euro (€), voorbehouden
Lunch inbegrepen

 

Transfer naar excursie objecten (met Engelssprekende chauffeur):

Route
Personen
1-4
5-14
Kungur & IJsgrotten van Kungur
150
200
GULAG Perm-36, Kungur & IJsgrotten van Kungur
220
290
Prijzen per groep in euro (€), onder voorbehoud van wijziging

Terug naar excursiepagina

eXTReMe Tracker
© Krasnov Tourist Agency, 2008