Site in English Site in Nederlands Seite auf Deutsch Le site en français Site in Russian
Index pageE-mail usSite map
Krasnov Travel Agency - Perm, Russia Thuis in de Oeral...


NEW TOUR! Great Ring of the UralsOpenluchtmuseum Khokhlovka excursie

De heuvel waarop Khokhlovka zich bevindt. Aan de linkerkant van de foto stroomt de Kama rivier.U zult er zeker geen spijt krijgen het Openluchtmuseum van Houten Architectuur "Khokhlovka" bezocht te hebben! Khokhlovka is waarschijnlijk het meest interessante en zeker het mooiste museum in de hele provincie. Het museum heeft een prachtige lokatie op een groene heuvel die omringd wordt door de Kama rivier, wat een schitterend uitzicht garandeert! Het museum is een collectie van originele houten gebouwen, zoals huisjes, een boerderijtje met stal, een zout'fabriek', kerken en een windmolen, allen uit de 17e eeuw. De originele gebouwen (met inventaris!) zijn uit verschillende plaatsen in de Perm provincie in Khokhlovka bijeengebracht om daar gerenoveerd te worden. Het oudste gebouw, de Onze Vrouwe Kerk, dateert uit 1694.

Kama hydrodamExcursie begint met de transfer naar het museum (auto/minibus). Gedurende de rit van ongeveer 45 minuten kunt u genieten van de taiga langs de kleine bochtige wegen die naar Khokhlovka leiden. Op de weg komen we langs een enorme hydro-elektriciteitdam in de Kama rivier. We zullen een korte fotostop maken. De dam werd in 1950 in gebruik genomen. Met een capaciteit van 500MW produceert de centrale een groot gedeelte van Perm's elektriciteitsconsumptie.

Een gebouw uit de collectie van Khokhlovka, het museum van Houten Architectuur. Bij aankomst in het museum wordt u voor een rondleiding van gebouw tot gebouw meegenomen door een gids. U gaat 300 jaar terug in tijd, terwijl de gids u vertellen zal over het harde dorpsleven van de 17e eeuw. De rondleiding duurt zo'n 2 uur. Vervolgens keert u terug naar uw hotel.

Khokhlovka excursie
Personen
1
2
3
4
5
6
Duur: 5 uur
260
130
106
80
68
58
Prijzen p.p. in euro (€), voorbehouden
Barn Bin Church Church Field
Flour shop Ground House House House
House House House House Russian people
Russian people Salt barn Saved Swing Tourists

 

Terug naar excursiepagina

eXTReMe Tracker
© Krasnov Tourist Agency, 2008