Site in English Site in Nederlands Seite auf Deutsch Le site en français Site in Russian
Index pageE-mail usSite map
Krasnov Travel Agency - Perm, Russia Thuis in de Oeral...


NEW TOUR! Great Ring of the UralsGeachte tour operator collegas!

Allereerst welkom op onze website en hartelijk dank voor uw interesse in onze reisorganisatie. Wij zijn de grootste en meest ervaren tour agent op het gebied van inkomend toerisme in Perm, de hoofdstad van het - door het Oeralgebergte gedomineerde - westelijk Eurazië.

De afgelopen jaren hebben we een sterk toenemend aantal toeristen mogen ontvangen in Perm. Dit is niet zo gek, want het oer-Russische Perm biedt mogelijkheden voor vele typen toerisme. Op gebied van cultuur is Perm na St. Petersburg Rusland's leidende stad op het gebied van opera, ballet en dramatheater. Verder wordt de korte maar turbulente (Sovjet)geschiedenis van de stad verteld door vele interessante objecten: het "Motovilikha" artillerie- en raketmuseum, de vele monumenten van Stalin's repressie, het hoofdkwartier van de KGB en de fabrieken van straalmotoren voor MiG's en ruimteshuttles.
Daarnaast geniet de Provincie Perm grote bekendheid in Rusland voor buitenactiviteiten. Nergens in Rusland vindt men meer rivieren en een grotere diversiteit aan woud en berggebied als in die van Perm. Hier, op de grens van Europa en Azië zijn er eindeloze mogelijkheden voor buitenrecreatie zoals trektochten maken, kayakken, raften, bergbeklimmen, skiën, vissen, jagen of simpelweg van de natuur te genieten in één van de talloze Russische dorpjes in de Oeral.

Ons uitgebreide netwerk in de regio dat we in 10 jaar opgebouwd hebben stelt ons in staat om bezoekers een verblijf van de hoogst mogelijke kwaliteit en beste service te leveren. Onze (combineerbare) tours zijn met grote zorgvuldigheid samengestelt naar Westerse standaard. Dit laatste geldt uiteraard ook voor de hotels die we gebruiken en de excursies die we organiseren. Op verzoek kunnen we ook op-maat programma's samenstellen. Voor budgetreizigers of comfort reizigers, geïnteresseerd in cultuur of avontuur, voor een lang verblijf of een Trans Siberië Express stop, we bieden het...

Indien u geinteresseerd bent om een agent van ons te worden of om onze services in uw reeds bestaande tours te integreren, neemt u dan contact met ons op. In overleg kunnen we u een goede commissie bieden plus een link op onze website. Mocht u een bezoek aan Perm willen brengen, dan horen we dat graag van u. Hartelijk dank voor uw tijd en we hopen dat de interesse in een goede en lange samenwerking wederzijds is!

Hartelijke groeten uit de Oeral
en een prettige dag toegewenst!

eXTReMe Tracker
© Krasnov Tourist Agency, 2008